Over Damiware 2019-06-06T17:25:34+02:00

Het beste, voor iedereen

MAAK KENNIS MET DAMIWARE

Damiware is dé webshop als je zoekt naar kwaliteit voor een mooie prijs. Van kamerplanten tot lampen en van stoelen tot keukengerei: je vindt het bij Damiware. Het aanbod groeit, de prijzen blijven laag. Probeer en profiteer!

Home & living

Breng je eigen stijl in huis met onze diversiteit aan meubels.

Bekijk collectie

Koken

Breng je eigen stijl in huis met onze diversiteit aan meubels.

Bekijk collectie

Tafelen

Breng je eigen stijl in huis met onze diversiteit aan meubels.

Bekijk collectie

Over Damiware

Het ontstaan

Damiware is een jonge webshop, ontstaan uit een toeleveranciersbedrijf dat al in 1972 is opgericht. Dat bedrijf is overgegaan van vader op zoon, of liever: zoons, te weten broers Dave en Mike. Vandaar dus DaMiware.

Decennialang was het bedrijf een vertrouwde schakel tussen klanten en retailers. Dave en Mike groeiden ermee op, en kregen zo al jong gevoel voor het vak. Met de jaren veranderde de markt. Daardoor ontstonden er klantenvragen die onbeantwoord bleven. Dat zette de broers aan tot de oprichting van Damiware, en het formuleren van zijn missie: meebewegen met de veranderende behoefte van de webconsument.

Duidelijkheid en duurzaamheid

Damiware heeft zijn producten in eigen productie en beheer. Kopen bij Damiware is kopen bij de bron. Alles gebeurt onder een dak en elk lid van het hechte team weet in het bedrijf de weg. Je wordt daarom nooit van het kastje naar de muur gestuurd. Altijd staat er iemand voor je klaar met een antwoord. En ook niet onbelangrijk: door deze constructie, waarbij artikelen niet constant vervoerd hoeven te worden, laat Damiware een zeer geringe milieuvoetafdruk achter. Damiware staat dus voor duidelijkheid en duurzaamheid.

Het aanbod

In 2014 begon Damiware met de verkoop van huishoudelijke artikelen. Inmiddels is het een groeiende, bloeiende webshop waar je terechtkan voor stijlvolle stoelen, sexy bankjes en barkrukken, onverslijtbare tafels, keukengerei, een keur aan kamerplanten en nog veel meer. Het assortiment bestaat uit de eigen Damiware-producten, en daarnaast voorziet een uitgelezen selectie van leveranciers het bedrijf van artikelen die binnen Damiware’s kernprincipe past: de kwaliteit is altijd leidend en de lage prijs de bijkomende verrassing.

Profiteer!

Blijf de website bezoeken, en profiteer van het groeiende aanbod, de gegarandeerde kwaliteit en de mooie prijzen. Of kom naar de showroom en voel het comfort dat de stoel van je keus biedt.

Hoe dan ook, onthoud: Heb je vragen omtrent je home en living? Dan is Damiware het antwoord.

KLANTENSERVICE

Heeft u tips of suggesties met betrekking tot onze dienstverlening, het assortiment of iets anders? Laat het onze klantenservice weten via info@damiware.nl, zodat we u optimaal kunnen voorzien in de wensen, nu en in de toekomst. Denkt u een geschikt product te hebben wat past in het plaatje van Damiware, laat het ons weten via zakelijk@damiware.nl

Kvk: 60889829
BTW: NL 854105335 B01